Basketbolda U-11 fırtınası devam ediyor

15 Mayıs 2017 - 18:10 | Güncelleme: 15 Mayıs 2017 - 18:12

Basketbolda U-11

fırtınası devam ediyor

 

U-11 basketbol mücadeleleri hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam ederken, minikler ise sahadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir çaba sarf ettiler

 

ÖMER BAĞLAN-Basketbol’da ilginin artması ve özellikle öğrencilerin mücadele etmesi amacıyla okullar arası U-11 basketbol turnuvaları düzenleniyor. Altyapıda geçen basketbol mücadeleleri Afyonkarahisar’da devam ediyor. 11 yaş ve altı sporcuların mücadele ettiği U-11 basketbol turnuvasında bu hafta sonu oynanan maçlar adete spor şöleni havasında geçti. Gazi E.M.L. turnuvaya  A ve B takımları olmak üzere iki takımla katıldı. Baskılı oyununu maç boyunca hissettiren  Gazi E.M.L. A takımı ilk yarıyı 16 sayı farkla 32-8 kapattı. İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan Gazi E.M.L. A takımı  3. çeyreği 46-14 önde kapatarak rakibine fazla  sayı fırsatı vermedi. Son çeyrekte maçta 4 sayı bulabilen Gazi E.M.L. B takımı rakibi karşısında daha fazla direnemedi ve maçı 58-18 kaybetti. İki takımında oyun anlayışı ve disiplini birbirine yakın olmasına karşın Gazi E.M.L. A takımı Gazi E.M.L. B takımını 58-18 gibi farklı bir skorla yendi.

ÇİMENTOSPOR SAHADAN GALİP AYRILDI

Yeninesil Gençlik Spor Kulübünün sayı bulmakta zorluk çektiği ilk çeyrekği rakibi Çimentospor U11 takımı 11-4 üstünlükle kapattı. Maça tam anlamıyla adapte olamayan Yeninesil Gençlik Spor Kulübü üst üste bulduğu fırsatları sayıya çeviremedi. İlk yarıda 19-8 üstünlüğü olan Çimentospor ikinci yarının ilk çeyreğinde sayı bulmadı. Çimentospor son çeyrekte maça asılarak 32-25 galip gelmesini bildi.