Gastronomi şehrinin dikkat çeken Ramazan sofrasıAfyonkarahisar'da Ramazan sofraları hem göze hem de damaklara hitap ediyor.
Ana yemek olarak ilk sırayı dana tandır, tatlılarda ise coğrafi işaret tescilli manda kaymaklı ekmek kadayıfı dikkat çekiyor
Gastronomi şehri Afyonkarahisar'da Ramazan ayında iftar sofralarında ana yemek olarak ilk sırayı dana tandır alırken, tatlılarda ise coğrafi işaret tescilli manda kaymaklı ekmek kadayıfı dikkat çekiyor.
Afyonkarahisar'da özenle hazırlanan Ramazan sofraları hem göze hem de damaklara hitap ediyor. 600'den fazla yemek seçeneğiyle dikkat çeken kentte Ramazan sofralarının vazgeçilmez yiyecekleri olan Afyon kebabı ve dana tandır dikkat çekiyor. Dünyada gastronomi alanında 36 şehirden biri olan Afyonkarahisar'da yöresel yemekler ramazan sofraları için özenle hazırlanıp servis ediliyor.
Afyon’da ramazan sofraları hem gözlere hem damak tadına hitap ediyor
20 Mayıs 2020 - 18:25
YORUMLAR