phishing

Işıklandırma İmaret Camisi’ne zarar verdi

Işıklandırma İmaret Camisi’ne zarar verdi

 Işıklandırma İmaret Camisi’ne zarar verdi
01 Haziran 2017 - 01:06

 

Işıklandırma İmaret

Camisi’ne zarar verdi

 

 

 

İmaret Camisi’nin ışıklandırılırken bazı bölümlerin zarar gördüğünü belirten CHP İl Başkanı Demirkırkan: 1472 yılında yapılan bir camiyi, işi bilmeyen, saçma sapan insanlarla böyle bir işlem yaparsanız, sonucu bu olur

 

ARİF YAĞCI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Toplantıda özellikle konuşmasında Gezi olaylarına değinen Demirkırkan'ın açıklamaları şöyle: “Gezi Olayları, 1980 sonrası dönemin en birleştirici, en barışçıl hareketidir. Gençlerimizin üretken zekaları ile annelerimizin, kadınlarımızın, işçi kardeşlerimizin her türlü farklı siyasi ve etnik kimliğe sahip olanların el ele verdiği birlikte dayanışma gösterdiği, 'Biz de varız' diye sesini yükselttiği bir hareketti. Doğadan, eşitlikten yana kurulan birlikteliği, kanun hükmünde kararnamelerle, açlıklarla, tutuklamalarla sınamaya çalışan karanlık zihinlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

HÜKÜMET ELEŞTİRENLERİ DE İHRAÇ EDİYOR

Kamudan ihraç olanlarla ilgili Dünya Af örgütünün yayınladığı raporu değerlendiren CHP İl Başkanı Demirkırkan, ihraçların büyük bir kısmının keyfi yapıldığını ileri sürdü. Demirkırkan, “Dünya Af Örgütü'nün geçtiğimiz hafta yayınladığı raporda, kamudan ihraçların büyük bir kısmının keyfi ve siyasi saiklerle yapıldığı endişesinin yer aldığı belirtiliyor. Terörist diye ihraç edilenlerin birçoğunun başka bir iş bulamadığı, bazılarının işlerine bağlı konut ve sağlık destekleri hizmetleri hakkını kaybettiği, pasaportlarının iptal edildiği, yurtdışında dahi iş arayamaz hale getirildiği belirtiliyor. İhraç edilenlerin tamamının FETÖ bağlantılı olmadığı belirtilen raporda, hükümeti eleştirenler, muhalif duruş sergileyenlerin dahi ihraç edildiği belirtiliyor. Bütün bunlar yaşanırken, her grupta, her kesimde FETÖ'nün izi aranırken, 'Siyasi ayak yoktur, bizim partimiz temizdir' diyenlere sormak istediğimiz birkaç soru var: Afyonkarahisar AKP İl Kadın Kolları Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı'nın adı, internet sayfasından neden silinmiştir? Bunun FETÖ olayları ile ilgisi, bağı var mıdır?” diye konuştu.

İMARET’İ IŞIKLANDIRMAK İÇİN İZN ALINDI MI?

Afyonkarahisar Belediyesinin İmaret camiinde yaptığı ışıklandırma ve maliye kavşağındaki alt geçit çalışmalarına değinen Demirkırkan, bunlarla ilgili eleştirilerini şöyle sıraladı: “Afyonkarahisar Belediyesi, 2,6 milyon lira ödeyerek İmaret Camii'nde bir ışıklandırma yapılmıştı. Belediye, tahmin ediyorum bu ışıklandırmayı yaparken gerekli mercilerden izin almıştır. 2,6 milyon lira verilerek yapılan işin sonunda mermer bloklar zarar görüyor, kameraların konulduğu yerlerde çatlaklar oluşuyor. Bir iş yapıyorsak doğru düzgün yapalım, kurallara uygun yapalım. 1472 yılında yapılan bir camiyi, işi bilmeyen, saçma sapan insanlarla böyle bir işlem yaparsanız, sonucu bu olur. Her halde yetkililer bu konunun gereğini yapacaktır. 12 Mayıs 2017 tarihinde Afyonkarahisar Belediyesi, Maliye Kavşağı'nda yapım çalışması başlayacağını duyurmuştu. Bugün ayın 31'i gelmesine rağmen orada bir işlem başlatılmadı. İşlem başlatılmayacaksa vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi gerekiyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum