phishing

İYİ Parti yarın temayül yoklaması yapacak

İYİ Parti yarın temayül yoklaması yapacak

İYİ Parti yarın temayül yoklaması yapacak
01 Nisan 2023 - 18:11


Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı milletvekili ‘temayül’ yoklaması yapacak. Aday belirlenmesine yön verecek temayül yoklaması, 2 Nisan Pazar günü tüm ilçelerde düzenlenecek.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleriiçin İYİ Parti’ye 22 aday adayı başvurdu. Hem merkezde hem de diğer ilçelerde gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında 30 Mart Perşembe gününe kadar partiye üye olanlar kullanabilecekler. Yaklaşık 6 bin parti üyesinin oy kullanması beklenen temayül yoklaması merkez ilçede İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılacak. İlçelerde ise ilçe başkanlıkları ya da ilçe seçim koordinasyon merkezlerinde düzenlenecek.  Üyeler, en az 3, en fazla 6 adayı işaretleyebilecek.
 
TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILACAK ADAYLAR
Partinin yetkili kurullarınca aday adaylığı kesinleştirilen ve 2 Nisan’daki temayül yoklamasına katılacak isimler şöyle: Prof. Dr. Abdülkadir Akcan, Emekli Bayram Demir, Av. Gönül Ar Güngör, Hacı Osman Bilgiç, Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Haşmet Mesut Özsoy, Gazeteci Havva Satılmış, İş İnsanı İbrahim Acar, Dr. Kadir Münir Pehlivanoğlu, kamu Çalışanı Kemal Dere, Öğretmen Mehmet İnkaya, Üst Düzey Yönetici Mustafa Baştuğ, Dr. Mustafa Enis Arabacı, Akademiysen Müjdat Kayayerli, Av. Münevver Nilgün Seçen, Emlakçı Nur Pektaş, Eczacı Okşan Ulusoy Efe, Danışman Ömer Eryeşil, Teknik Eleman Rabia Özkınık, İş İnsanı Saffet Acar, Sigortacı Sebahat Demircigediği, Akademisyen Uygur Temizer. Ömer Koçak
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum