phishing

Mor Şimşekler yarın Bayburt'a konuk oluyor

Mor Şimşekler yarın Bayburt'a konuk oluyor

Mor Şimşekler yarın Bayburt'a konuk oluyor
01 Nisan 2023 - 17:47 - Güncelleme: 31 Mayıs 2024 - 17:25


 
Hafta içi kendi sahasında konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’na karşı rahat kazanan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, yarın saat 15.00’de Bayburt İl Özel İdarespor’un konuğu oluyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, hafta içi kendi sahasında oynadığı Tarsus İdman Yurdu maçının ardından yarın ligde 18’inci sırada bulunan Bayburt İl Özel İdarespor’un konuğu oluyor. Deplasmanda oynayacağı 30’uncu hafta karşılaşmasını Oğuzhan Uğurlu yönetirken yardımcılıklarını Vedat Demir ve Şafak Nalbantoğlu üstelenecek. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Yakup Özhan yapacak. Yarın saat 15.00’de başlayacak karşılaşma Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanacak.
Çarşamba günü Zafer Stadı’nda konuk ettiği Tarsus ekibine karşı İlke Tankul, Kaan Baysal, Ege Özkayımoğlu ve Hüseyin Atakan Üner’in attığı 2 golle karşılaşmadan 5-1’lik skorla galip ayrılaran mor beyazlılar, Anagold 24 Erzincanspor ve Düzce Cam Düzcespor’un puan kaybettiği haftada Ankaraspor’un önünde 6’ıncı sıraya yükselerek Play-Off hattına girdi. Alınan son galibiyet ile birlikte Beyaz Grup’ta 42 puana yükselen temsilcimiz yarın oynanacak Bayburt maçından da üç puan alarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ligde 3 galibiyet 6 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunan ev sahibi ekibi 18’inci sırada bulunuyor. Afyonspor ile aynı puanı paylaşan Ankaraspor, Çorum Futbol Kulübü ile Arnavutköy Belediye Gençlikspor da Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum