phishing

Vali Yiğitbaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'yi karşıladı

Vali Yiğitbaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'yi karşıladı

Vali Yiğitbaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'yi karşıladı
25 Mart 2023 - 10:47 - Güncelleme: 25 Mart 2023 - 21:23


 
Afet bölgesinde koordinatör vali olarak bulunan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
Vali Yiğitbaşı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi’nde inşa edeceği 486 konutun temel atma törenine katıldı.
Vali Yiğitbaşı ,Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin Antakya programı öncesinde “Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni"ne katıldı.
TOKİ tarafından yapılacak olan, Düğünyurdu Mahallesi’nde 2’nci etapta inşa edilecek 486 konutun ihalesi yapıldı. İhale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.
Geleneksel mimarinin modern mimariyle buluşacağı konutlar yatay ve az katlı inşa edilecek.
Konutların zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, cephelerde ise ahşap görünümlü kaplamlar uygulanacak. Proje ile bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli bir sosyal çevre ve şehre değer katacak kaliteli ve güvenli yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.
Vali Yiğitbaşı ,Hatay İskenderun'da koordinatör Valiler Birol Ekici, Hüdayar Mete Buhara ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte depremden etkilenen vatandaşlarla iftar programına katılarak vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum