phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

İlçeler spora değil, spor tarihinin kaleme alınmasına duyarsız

Değerli okurlarımız;

Şu sıralar Afyon’da daha önce yazılmamış olan bir eseri meydana getirmek için insanüstü bir gayretle çalışmaktayım. Daha önce yazdığım eserlerimde bu denli zorlanmamıştım. Afyon’da Futbol Bizim Dünyamız isimli eseri yazarken konuyu sadece Afyon merkezli değil, ilçeleri de kapsayan bir kitap olarak düşündüm. Bu konuda Vali Yardımcımız Sayın Erhan Günay'dan da büyük destek aldım. Sağ olsunlar tüm ilçelere bir yazı çıkartarak kitabın meydana getirilmesinde bana "yasal çerçeveler içinde yardımcı olunmasını" belirttiler. Ancak ne acıdır ki Dinar Belediyesi dışında hiçbir yerden destek alamadım. Sağ olsunlar Dinar Belediyesi ilçelerinin futbol tarihini içeren ve Sayın Ayhan Kalkan tarafından kaleme alınan bir kitabı da tarafıma gönderdiler. Ayrıca telefonla da arayarak her zaman destek vereceklerini ifade ettiler, yine ayrıca bana gönderilen kitabın yazarı Sn. Kalkan ile de bir telefon görüşmem oldu. Sağ olsun. Kalkan'da her türlü desteği verebileceğini, eserinden alıntılar yapabileceğimi ifade ettiler. Gerek Dinar Belediyesi'ne, gerekse Sn. Kalkan'a duyarlılıkları nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum

 

MEHMET DÖNERKAYA’YA TEŞEKKÜR

Değerli okurlarımız;

Bu vesile ile bir şeyi belirtmede yarar görüyorum; eserimi meydana getirmeye çalışıyorum ve hiçbir maddi beklentim falan yok.. Sadece "kubbede hoş bir seda" bırakmaya çalışıyorum. Gelecek nesillere bir "kaynak eser" bırakmayı hedefledim. Ancak Dinar Belediyesi dışında duyarsız kalınması beni gerçekten çok üzdü. Tüm olumsuz koşullara rağmen inançlı ve kararlıyım hedeflediğim bu eseri Allah bana ömür verirse en kısa sürede gerçekleştireceğim. Bu inançla da gece gündüz çalışıyorum,en büyük destekçim de gazeteci ve yazar, yakın dostum Mehmet Dönerkaya.. Kendisine de bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Buradan futbolu seven dostlarımıza da onları Afyon futbolu tarihine doyuracak çok güzel bir eserin yolda olduğu müjdesini veriyorum.

 

ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ

Değerli Kurtuluş okurları

Gün geçmiyor ki yerel basında Afyon Devlet Hastanesi ile ilgili bir haber çıkmasın.. Geçenlerde hastanede bazı arkadaşlar ile bu konuları tartışırken bir arkadaşımız "meyve veren ağaç taşlanır " şeklinde bir ifade kullandı.Güzel bir deyimdir bu söz ancaaaak hangi meyvelerinde taşlandığı bilinmelidir.. Hastanede görevli bir kişinin geçen hafta elinde çekilmiş resimlerle dolaştığını ve idareyi sıkıntıya sokmaya çalıştığını yöneticilerde biliyor..Kesin olarak edindiğim bilgilere göre Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri hastane personelinin bir bölümü tarafından ve bazı çevrelerce sevilmiyor.Genel kanaat sn genel sekreterin personele çok soğuk davrandığı ve tepeden baktığı şeklinde..Bugün Hastanede bir oylama yapılsa genel sekreterden memnun olmayanların sayısı bir hayli yüksek olduğu görülecektir.Zaten konuştuğum çalışanların çoğu genel sekreterin değişeceği şeklinde duyum aldıklarını ve bu beklenti içinde olduklarını ifade ettiler.

O zaman bende diyorum ‘ateş olmayan yerden’ duman çıkmaz.

Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum