phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

Şampiyonluğa giden yoldaki tehlikeler

Değerli Kurtuluş Okurları;

Daha önce birkaç defa Afyon Afjetspor ile ilgili yorumlarım olmuştu. Tamamen takımımızın başarılarına endeksli bu yorumlarım takımın sözde "sportif direktörü" tarafından "kaale" alınmamıştı. Bundan iki hafta önce Başkanımız Sayın Salih Sel ile sohbetimizde ben takımın son haftalarda gol atmakta zorlandığını ifade etmiştim, Sayın Sel ise takımın ikinci devre maçlarının başlaması ile birlikte "kötü" futbol oynadığının altını çizmiş bu konuda teknik heyetin dikkatini çektiğini ifade etmişti.

Ortak paydamız ise takımın guruptan "şampiyon" olarak çıkacağından kuşkumuzun olmadığı, önemli olan play of müsabakalarında grup 1 yaparak 3. Lige terfi edilmesiydi.

 

REHAVETE KAPILMAMALIYIZ

Değerli okurlarımız;

Son maçlarda takımda bir düşüşün olduğu gerçek. Art arda deplasmanda alınan iki yenilgi bu düşüşü doğruluyor. Olabilir, her takım yenilebilir.. Bu ümitsizliğin değil tedbir almanın bir mesajıdır bana göre..Takım bu grubu lider olarak,y ani şampiyon olarak tamamlayacaktır, bundan kuşkum yok. Bundan sonrası ve daha önemlisi play of.. Orada şampiyon olmak ve 3. Lige çıkmak gerek.. Ancak edindiğim bilgilere göre Afjet teknik heyeti play ofta karşılaşacağımız muhtemel rakipleri gözlemleyip incelediklerini, olası o takımları rahatlıkla geçebileceklerini ifade ettiklerini öğrendim. Bu çok tehlikeli bir söylem. Futbolcularımızda "rehavet" yaratabilir, dolayısı ile bir yıllık emeklerimiz boşa gider.

 

BU İŞ SEYİRCİSİZ OLMAZ

Unutulmaması gereken konunun "hiçbir maçın oynanmadan" alınamadığıdır. Son viraja girerken çok dikkatli olmak gerek. Yine unutulmamalıdır ki rakip İstanbul grubundan olacaktır. Bu da çok dikkatli olmayı gerektirir. Rakiplerimizin sadece sahada mücadele edeceklerini düşünmek "safdillik" olur. Her şeye rağmen bir üst lige terfi edeceğimizden kuşkum yoktur. Bu arada taraftarlarımızda desteklerini çok daha fazla vereceklerdir bundan da kuşkum yoktur..Bu iş 12. adamsız olmaz diye düşünüyorum.

Yolun açık olsun Afyonspor!                           

YORUMLAR

  • 0 Yorum