phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

Şampiyonluk tamam, sıra play-off’da

Bal’da Afyon'umuzu temsil eden iki kardeş takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf grubun lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Afjet Afyonspor oldu. Kardeş takım İscehisar'ı 4-2’lik skor ile geçen Afjet Afyonspor, matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi.

Sezona başlarken koyulan hedefin ilk basamağı arzulanan şekilde gelişti. Hedef neydi...? Grubu lider bitirerek play-oflara katılmak değil miydi..? Şu anda şehrimizi bal liginde temsil eden Afjet Afyonspor, çok büyük puan farkı ile ligin bitmesine daha uzunca bir süre varken hedefinin birinci basamağını gerçekleştirerek şampiyonluğu garantiledi. Amacına ulaşırken sayın başkan Salih Sel'in de ifade ettiği gibi ufak tefek yol kazalarına uğramış ancak hedeften sapma olmamıştır. Son dönemde yaşanan bazı olumsuzlukları ben gevşeme ve geçici bir konsantrasyon kaybı olarak görüyorum. Tabii mental yorgunluğu da unutmamak gerek. Netice olarak maksat hasıl olmuş takım hedeflediği noktadadır.

 

ŞİMDİDEN PLAY-OF'A KONSANTRE OLMALIYIZ

Cuma akşamı Sn. Belediye Başkanımızın verdiği yemekte Teknik Direktör Sn. Cüneyt Tiryaki ile ayaküstü bir görüşmem oldu. Sayın Tiryaki son derece alçak gönüllü anca işini seven bir kişi olarak bende iz bıraktı. Kendisinden beklenilenin ne olduğunun bilincinde. Konuşmamızda Afyon'da misafir olduklarını ifade etti. Ben de buradan kendisine sesleniyorum: “Hocam siz böyle mütevazi ve işine odaklanmış şekilde ve başarıya aç bir konumda olduğunuz sürece Afyon sizi sevecek ve bağrına basacaktır, bundan şüpheniz olmasın.” Şimdiden play-of'a konsantre olmalıyız. Takımımız mutlaka hedefine ulaşmalı ve 3.lige çıkmalıdır.

 

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR

Hafta içi AF-YOK taraftar grubunun sayın yöneticileri ile de bir sohbet gerçekleştirdik. Onları takımın bir üst lige çıkması konusunda son derece inançlı ve kararlı gördüm. Eski bir yönetici ve futbol adamı olarak 12. adamın, yani taraftarların takımın başarısında ne denli etkili olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Taraftarlarımızı yöneten tribün liderlerini tebrik ederken özellikle bu dönemde birlik ve beraberliğin örneklerini vermeleri samimi dileklerimdir. Çünkü geçen gece Sn. Belediye Başkanımızın verdiği yemekte yaptığım konuşmamda da belirttiğim gibi, “Başka Afyon yok, gün birlik ve beraberlik zamanıdır!” Ben play-of'tanda başarılı çıkarak 3.lige terfi edeceğimize inanıyorum.

 

BAL LİGİNE HOŞGELDİN SANDIKLISPOR

Değerli sporseverler inanın yukarıdaki başlığı yazarken son derece hüzünlendim.. Böyle olmamalı Sandıklıspor bu durumlara düşmemeliydi.. Yazık oldu Sandıklıspor'a.. Perşembenin gelişi Çarşamba'dan bellidir derler ya. Sandıklıspor'un durumu da aynıdır.. Daha sezon başlamadan iki yazı yazarak baştan yanlışlar yapıldığını vurgulamıştım.. Takımın geçen yılki kadrosu bozulmayıp birkaç takviye ve Selim Hoca ile devamı halinde grubunda çok rahatlıkla liderliğe oynayabilirdi. Bu yapılmadığı gibi bir önceki sezon çalıştırdığı takımı küme düşüren hoca 7-8 futbolcusu ile Sandıklıspor'a transfer edildiler..!

 

AKIL ALMAZ HATALARLA SANDIKLISPOR'UN BAŞINI YEDİLER

Olacak şey değil, hangi akla hizmet edilerek bu yanlış yapıldı anlamakta zorlanıyorum. O dönemde yapılan yanlışları yazdık ve yol yakınken yapılan hatalardan dönülmesini söyledik. Hatta ben felaketi hissettiğim için "ara transferde para harcamayın hiçbir takım elindeki iyi futbolcusunu size vermez" diye tekrar bir yazı daha yazdım. Aldıran olmadı.. Bu işleri çok iyi bildiğini sanan bazı yöneticiler hatalarına devam ederek Sandıklıspor'un kaderi ile oynadılar. Bu takımı yaratan eski Belediye Başkanını (bir defa konuşmuşluğum yoktur) maç günü stadyum'a sokmayan yönetim şimdi ne yapacak merak ediyorum. İddia ediyorum gelecek sezon Bal liginde oynayacak Sandıklıspor oradan da kaybolup, tarih olup gidecektir.. Daha doğru bir deyimle mevcut yöneticiler yaptıkları akıl almaz hatalarla Sandıklıspor'un başını yemişlerdir. Bunun hesabını nasıl vereceklerdir ben de merak ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum