phishing

Yetkililer Grup AFYOK ile görüşmeli

Yetkililer Grup AFYOK ile görüşmeli

Yetkililer Grup AFYOK ile görüşmeli
01 Haziran 2017 - 01:15

Yetkililer Grup AFYOK ile görüşmeli

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, AFYOK taraftar grubunun tribünlerden çekilmemesini istediklerini belirterek, “Grup AFYOK önemli bir taraftan grubumuzdur. Yetkililerin AFYOK ile görüşmeye davet ediyorum” dedi

 

İSMAİL SAGUN-Afjet Afyonspor, Afyon Belediyesi Basketbol ve Voleybol takımlarının en önemli taraftar gruplarından birisi olan Grup AFYOK tribünlerden çekileceğini açıklamıştı. Yetkili mercilerden gerekli ilgiyi göremedikleri için Grup AFYOK’un tribünlerden çekildiğini söyleyen CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Grup AFYOK’a sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Yetkililerin bir an önce Grup AFYOK yöneticileri ile görüşmesini isteyen Demirkırkan, şunları kaydetti:

AFYOK GRUBUNA SAHİP ÇIKILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

“Statlarımız bizim için önemli. Seyirciyi ve sporu buluşturmak için önemli. Seyircinin olmadığı bir stadın bir anlamı olmadığını hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz günler içinde ilimizi profesyonel liglerde temsil eden taraftar grubu olan AFYOK grubu basın açıklaması yaparak tribünlerden çekildiklerini ifade ettiler. Ben Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak sporun içinde şiddetin olmadığını kesinlikle ifade etmek istiyorum. Spor insanların ruhunu güzelleştirmek için yapılan bir araçtır ve her türlü şiddete karşıyız. Ancak tribünlerin boş olduğu spor oyunlarının da bir anlamı olmadığını düşünüyoruz. ‘Yaşasın şehre ihanet etmeyen tribün çocukları diyen AFYOK grubuna sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Şiddetsiz taraftarla birlikte Afyonspor’umuzu daha üst liglerde görmek istiyoruz. Bu konuda yetkilileri de AFYOK grubu ile konuşmaya ve sahip çıkmaya davet ediyoruz.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum