phishing

Züccaciye sektörünün kalbi Üretici ve Markalar Fuarı Home&Concept’te attı!

Züccaciye sektörünün kalbi Üretici ve Markalar Fuarı Home&Concept’te attı!

Züccaciye sektörünün kalbi Üretici ve Markalar Fuarı Home&Concept’te attı!
08 Mart 2018 - 13:44

Züccaciye ve Ev Eşyaları Sektörünün dünyaya  açılan yeni yüzü Home&Concept, İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçi ve katılımcılarıyla buluştu. Referans Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara, 150 yerli üretici ve marka damgasını vurdu. Yüzlerce ülkeden satın almacının da katıldığı Home&Concept’te Türk üretici ve markaları en yeni tasarım ve ürünlerini dünyanın dört bir yanından alıcılarla buluşturdu.

Züccaciye ve Ev Eşyaları Sektörü Üretici ve Markalar Fuarı Home&Concept, İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçi ve katılımcılarıyla buluştu. Yoğun ilgi eşliğinde ziyaretçi ve katılımcılarını ağırlayan Home&Concept, Türkiye’de züccaciye ve ev eşyaları sektörünün lider fuarı olduğunu kanıtladı.

Afrin şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından toplu halde kurdele kesimi yapıldı. Açılışa İDTM Genel Müdürü A. Rüştü Argıt, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay ve Referans Fuarcılık Genel Müdürü Fatma Funda Ercan katıldı. Açılış konuşmasını İstanbul Sanayi Odası (İSO) Üyesi ve İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay yaptı. Home&Concept Fuarı’nın züccaciye ve ev eşyaları sektöründeki imalatçılar için çok önemli olduğunu vurgulayan Kemalbay, “Bu sektörde imalat yapan firmaların artık dünyada markalaşması gerekiyor. Markalaşma yolunda yüzlerce üretici firmayı dünya pazarı ile buluşturan Home&Concept Fuarı’nın önemi büyük. Fuarımız, herkese hayırlı olsun” dedi.

Yüzlerce iş anlaşması imzalandı

Ticaretin kalbi İstanbul’da gerçekleşen Home&Concept’te, Türk üretici ve markaları, ürün ve tasarımları ile fuara damga vurdu. 150 Türk marka ve üreticiyi ağırlayan Home&Concept, züccaciye ve ev eşyaları sektörünün gücünü bir kez daha ortaya koydu. Sektörün öncü marka ve üreticilerinin en yeni ürün ve tasarımlarını sergilediği fuarda, yurt içi ve yurt dışından profesyonel katılımcılarla yeni iş fırsatları yaratıldı.

Züccaciye ve ev eşyaları sektöründen yüzlerce marka ve üreticiye küresel bir kimlik kazandıran Home&Concept, marka ve üreticilerin ikili iş görüşmelerine, yeni iş bağlantılarına ve yeni pazarlara ulaşmalarına katkı sağladı. En trend tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile Home&Concept, sektördeki değişikliklere öncülük etti.

Sektörün lider fuarı  olarak adını fuarcılık tarihine yazdıran Home&Concept, tüm katılımcı ve ziyaretçiler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Binlerce ziyaretçi ve katılımcı fuardan duydukları büyük memnuniyeti dile getirdi. Fuar yalnızca ürün ve tasarımları ile değil gerçekleştirilen etkinlikleri de dikkat çekti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla fuara gelen tüm kadınlara karanfil dağıtıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum